Praktisch

  • Kennismaking

Als je belangstelling voor coaching of training op Texel hebt, kunnen we eerst kennis maken. Dat kan per telefoon, skype/face-time, mail of ‘live’ bij mij  op kantoor in Amstelveen of op Texel. Ik zal je wat meer vertellen over mijn werkwijze. Daarna bespreken we waar je naar op zoek bent en geef ik aan wat ik daarvoor adviseer en zelf te bieden heb. Op basis daarvan kun je kiezen of je aan de slag wil en maak ik een voorstel of bevestiging.

  • Planning

Als je aan de slag wil op Texel, plannen we de dag(en) en tijden in overleg in. Omdat ik ook in de randstad werk,  is het handig wat verder van tevoren te kunnen plannen.

  • Werklocatie

Afhankelijk van je wensen – of die van de organisatie – bepalen we de best passende werklocatie. Dat kan (deels) buiten zijn, in een accommodatie op het eiland, bij mijn locatie of een combinatie daarvan. Als je geluk hebt, kunnen we in ‘het wikkelhuis’ werken, een kartonnen (!) huis op een hele fijne plek in het bos nabij het strand.

  • Vervoer

Je kunt op de afgesproken dag (of natuurlijk ook de avond ervoor al) naar Den Helder reizen. Als je  met de trein reist, kun je vanaf station Den Helder met de bus naar de veerhaven. Met de auto kun je parkeren in Den Helder of de auto mee de boot opnemen (dit is wat duurder uiteraard). Alle info over de boot vind je hier: info TESO.  De boot brengt je in circa 20 minuten naar de overkant. Daar kun je met je auto of OV verder reizen of een fiets huren (vooraf reserveren).

  • Verblijf

Voor een overnachting – individueel of voor een groep – in combinatie met een programma, werkt Texel Coaching o.a. samen met:

Boutique Hotel Texel

Dit wat luxere hotel heeft een prettige sfeer, smaakvolle inrichting en biedt veel extra’s om te genieten, zoals een goed restaurant, wellness-behandelingen en een fraai binnen zwembad. De training / coachgesprekken vinden plaats in een prettige vergaderkamer met openslaande deuren naar buiten. Tijdens de training / coaching zullen we – als het kan – het nabijgelegen natuurreservaat de Slufter benutten.

Sukha

Sukha staat voor ‘goede plek’ en biedt een rustige plek voor yoga, ayurveda, meditatie en coaching. De trainings/coachruimte is ruim en prettig en vanuit de tuin loop je direct het natuurgebied De Hogeberg in. Je kunt slapen in 1 van de 3 nieuwe kamers (met eigen sanitair) en in de zomer ook in de yurt. De verzorging is ayurvedisch, d.w.z. dat er (alleen) verse warme ayurvedische maaltijden worden geboden.

Beide accommodaties kunnen een arrangement op maat samenstellen, waarbij de overnachting(en), lunches, diner en aanvullende diensten kunnen worden meegenomen, zoals yoga (op maat) of wellness. De tarieven wisselen afhankelijk van het seizoen en van welke diensten je extra afneemt.

Kleinschalige accommodaties

Wie graag wat meer privacy en afzondering wil genieten op Texel, kan een eigen villa of vakantiehuisje boeken, bijvoorbeeld via Kobeko, de VVV of airbnb.

Om optimaal aan te sluiten bij het doel van de coaching/training, eventuele voorkeuren en het beschikbare budget, is de accommodatie-keuze in principe vrij. Om extra administratie en kosten te voorkomen kan direct bij de accommodatie of verhuur worden geboekt. Overleg wel voor de boeking over het aantal overnachtingen en de aanvullende diensten, zodat het programma passend gemaakt kan worden en zo nodig overleg met de accommodatie kan plaatsvinden.

Neem gerust contact op voor advies.