Klanten aan het woord

Lees hier uit de mond van klanten wat coaching op Texel je kan brengen:

De coaching op Texel was intensief maar erg prettig. Doordat ik twee keer een dagdeel met Sandra aan de slag ging konden we uitgebreid aan het werk zonder dat we gestoord werden door de tijd. De combinatie van gesprekken/oefeningen in de natuur en in het prachtige Tiny House maakte het dat er een goede afwisseling was en dat het niet langdradig werd. Er hangt een fijne sfeer in en rondom het huis met de natuur om de hoek.’ (L.G. oktober 2018)

“Na 2 gesprekken in Amstelveen 4 sessies in 2 dagen op Texel. Dit gaf letterlijk en figuurlijk rust, afstand en ruimte. Het gebruik van de natuur, de heuvels en het landschap om inzicht te geven in hoeveel ik van mezelf moest waren op een goede manier confronterend. 

Een pas bij elk ding wat ik van mezelf verwacht leverde een langere afstand op dan gehoopt, hoewel ik het wel wist. Door afstand te nemen van mijn dagelijks leven en door de intensiteit van de gesprekken in korte tijd, was de verdieping snel mogelijk en kwam ik sneller tot mijn emoties. Die zijn soms makkelijker weg te stoppen als je meer tijd hebt om ze weer weg te denken. De combinatie met yoga en massage was ook prettig, even rust in heftige dagen.

Sandra begeleidt op een fijne manier, waardoor ik nu op een andere manier naar mijn eigen (negatieve) gedachten en (positieve) kwaliteiten kan kijken. Ik heb nu de leiding (meestal;) over wat ik doe met de gedachten en gevoelens die in in mij opkomen. Als de kaptein van een boot, waarbij ik de koers kies, en kan luisteren naar de positieve passagiers en de negatieve. Dat is een metafoor die aan het strand toch net wat echter wordt. Om eerlijk te zijn heb ik in deze dagen meer bereikt dan bij een andere psycholoog in langere duur. Ging naar huis met een licht gevoel en leeg gewaaid hoofd. Een gevoel wat ik weer goed kan oproepen en voor een groot deel kan vasthouden.”

(Anoniem – november 2016).