Over Texel Coaching

Zoals je misschien gezien hebt, is Texel Coaching (nog) niet fysiek gevestigd op Texel. Texel Coaching is onderdeel van mijn ‘randstedelijke’ coachpraktijk Sandra Meijer Coaching & Advies. Mijn vaste kantoor vind je op de rand van Amsterdam, bij NEST aan de Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen.

Ik combineer graag mijn passie voor Texel met mijn werk als (team)coach en werk daarom flexibel over verschillende locaties. Het is wat passen en meten met de agenda en kost wat meer reistijd soms, maar dat heb ik er graag voor over.

Over Sandra

Als je overweegt om me als coach in te schakelen, is het fijn wat meer te weten over mijn achtergrond, werkwijze en persoon. Op mijn website Sandra Meijer Coaching & Advies  kun je meer lezen over wie ik ben, welke achtergrond en ervaring ik heb en hoe ik als coach te werk ga. Ook ben ik met veel plezier onderdeel van LemonGrass Coaching. Op de website daarvan kun je nog meer over mij en mijn werkwijze lezen: Lemongrass Coaching – over Sandra

Tenslotte kun je mijn profiel raadplegen op LinkedIn Sandra Meijer of een blik werpen op Sandra Meijer Coaching & Advies op Facebook.

De beste manier om te weten te komen of ik iets voor jou of je team kan betekenen, is natuurlijk even bellen of contact opnemen voor een persoonlijke kennismaking.