Over Texel coaching

Over Texel

Op de homepage heb ik al kort verwoord waarom ik zo graag op Texel werk. Ik vertel er graag nog iets meer over (op het gevaar af teveel reclame te maken ;-).

Als de veerboot uit den Helder vertrekt, voel je de zon en de wind en het deinen van de boot. Je ruikt de zeelucht en hoort het roepen van de meeuwen. Op de boot verbreedt je horizon al – letterlijk en figuurlijk. Op Texel vind je brede stranden, prachtige afwisselend landschap met heide, bos, polder en strand en geen hoogbouw, snelwegen of industrie. De lucht lijkt niet alleen schoner, maar is dat ook. Daarnaast kent Texel een microklimaat en heeft extra veel zonuren. Het kan behoorlijk stormen, maar opeens ook weer openbreken en dan is het in de luwte heerlijk warm. Ook is er ondanks een toenemende populariteit gemakkelijk een rustig plekje te vinden op het strand of in de natuur. De afstand van werk en thuis, de ruimte en de natuur helpen om wat je zwaar valt of waar je niet uitkomt even te laten rusten en anders te bekijken.

Op Texel ga je de natuur in en kun je vertragen. Je ziet dingen waar je anders aan voorbij loopt. Ik geniet er erg van om met mijn camera op pad te gaan. Ik heb weinig technische kennis van fotograferen – en weinig aanleg of interesse daarvoor vrees ik – maar vind het erg leuk dat alle fotomateriaal op de site mijn eigen amateurfoto’s van Texel zijn.

Over TexelCoaching

Zoals je misschien gezien hebt, is TexelCoaching (nog) niet fysiek gevestigd op Texel. TexelCoaching is onderdeel van mijn ‘randstedelijke’ coachpraktijk <Sandra Meijer Coaching & Advies>. Mijn vaste kantoor vind je op de rand van Amsterdam, bij NEST aan de Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen. Ik combineer graag mijn passie voor Texel met mijn werk als (team)coach en werk daarom flexibel over verschillende locaties. Het is wat passen en meten met de agenda en kost wat meer reistijd soms, maar dat heb ik er graag voor over.

Over Sandra

Als je overweegt om me in te schakelen, is het fijn wat meer te weten over mijn achtergrond, werkwijze en persoon. Op mijn website https://sandrameijer.nl/ kun je meer lezen over wie ik ben, welke opleiding en ervaring ik heb en hoe ik als coach te werk ga. Ook ben ik met veel plezier onderdeel van LemonGrass Coaching. Op de site kun je ook daar meer over mij en mijn werkwijze lezen: https://www.lemongrasscoaching.nl/coach-amsterdam-sandra-meijer/ Natuurlijk kun je ook mijn profiel raadplegen op http://www.linkedin.com/in/smeijer of een blik werpen op https://www.facebook.com/SandraMeijerCoachingAdvies/.

Tenslotte: de beste manier om te weten te komen of ik iets voor jou of je team kan betekenen, is natuurlijk even bellen of afspreken voor een persoonlijke kennismaking. Zie: <contact>.