Verblijf op Texel

Voor de meerdaagse personal coaching en trainingen op Texel werkt Texel Coaching samen met 2 geselecteerde accommodaties op het eiland:

Boutique Hotel Texel

boutique-hotel-texel-voorkant

Dit hotel heeft een prettige sfeer, smaakvolle inrichting en biedt veel extra’s om te genieten, zoals een goed restaurant, wellness-behandelingen en een fraai binnen zwembad. Kijk op de website voor meer informatie: http://www.hoteltexel.nl/

foto-boutique-hotel-texel

De training / coachgesprekken vinden plaats in een prettige vergaderkamer met openslaande deuren naar buiten. Tijdens de training / coaching zullen we – als het kan – het nabijgelegen natuurreservaat de Slufter benutten.

Sukha Texel

Sukha staat voor ‘goede plek’ en biedt een rustige plek voor yoga, ayurveda, meditatie en coaching. (Zie www.sukhatexel.nl)

foto-zaal-sukha

De trainings/coachruimte is ruim en prettig (zie foto) en vanuit de tuin loop je direct het natuurgebied De Hogeberg in. Je kunt slapen in 1 van de 3 nieuwe kamers (met eigen sanitair) en in de zomer ook in de yurt. De verzorging is ayurvedisch, d.w.z. dat er (alleen) verse warme ayurvedische maaltijden worden geboden.

Overige (kleinschalige) accommodaties

Wie graag wat meer privacy en afzondering wil genieten op Texel, kan – in overleg – ook een eigen villa of vakantiehuisje boeken, bijvoorbeeld via Kobeko (http://www.texel-vakantie-kobeko.nl/index.php/nl/) of AirB&B (https://www.airbnb.nl/).

foto-huisje-tempeliersweg

 Prijzen en boeken

Om optimaal aan te sluiten bij het doel van de coaching/training, eventuele voorkeuren en het beschikbare budget, is de accommodatie-keuze in principe vrij. Om extra administratie en kosten te voorkomen kan direct bij de accommodatie of verhuur worden geboekt. Overleg wel voor de boeking over het aantal overnachtingen en de aanvullende diensten, zodat het programma passend gemaakt kan worden en evt. overleg met de accommodatie kan plaatsvinden.

Beide hotel accommodaties kunnen een arrangement op maat samen stelllen, waarbij de overnachting(en), lunches, diner en aanvullende diensten kunnen worden meegenomen, zoals yoga (op maat) of wellness. De tarieven wisselen afhankelijk van het seizoen en van welke diensten je extra afneemt.

Neem gerust contact op om te overleggen.

Advertenties